Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Andrea Melo, 25. feb, 2013
Hi, Wenche,

Great site and lovely babies!

E-post:
Skrevet av Wenche, 13. feb, 2013
Hei Gunvor! Ja dukkene har dreieledd.
E-post:
Skrevet av Gunvor., 13. feb, 2013
Hei..! Jeg har falt pladask for disse "kunstverkene" .. Og i den forb. Lurer jeg på om du har slike "dreie- ledd" i armer og ben på de Dukkene dine..? Har sett at det blir nevnt av og til ... Er veldig betatt av denne Luca ..
E-post:
Skrevet av Turid Bergsbakken, 3. jan, 2013
Ser at jeg skrev feil. Jeg har ingen hjemmeside.
E-post:
Skrevet av Turid Bergsbakken, 3. jan, 2013
Hei jeg har da ved å snakke med ei som har kjøpt baby fra deg fått adressen din. Du lager helt utolig flotte dukker , som jeg nå har sett på. Er det mulig å legge til din gruppe sånn at jeg kan følge med på det du lager fremover. Jeg er også medlem av reborning dolls i Fredrikstad , kan jeg bli medlem av din gruppe så vennligst legg meg til.
E-post:
Skrevet av Inger-Beate, 2. jan, 2013
Godt nyttår til deg og alle dukkebabyer :) Fin hobby vi har :)
E-post:
Skrevet av Elin , 26. des, 2012
Hei Wenche.
Kjempeflink er du,å en koselig hjemmeside.Har skaffet meg noen dukker å de er flotte,men nå står det en reborn på ønskelisten (en som er mørk ) er å titter litt rundt på nettsidene.Jeg skal nå titte innomsiden din også med gjevne mellomrom,er alltid spennende å se om det er kommet noe nytt.Et godt nyttår til deg å dine.
E-post:
Skrevet av Birgitta Torgersen, 10. nov, 2012
Tusen takk for den nydlige reborn dukken, den var kjempe nydlig. Du er kjempe flink.
E-post:
Skrevet av Marie, 6. nov, 2012
Tusen takk for den nydelige babyen du har laget til meg! Resultatet kunne ikke blitt bedre! Du er veldig talentfull. Takk for at jeg har fått ta del i hele prosessen.
E-post:
Skrevet av Kirsten Irene Melhus, 22. okt, 2012
Kjære Wenche.

Tusen takk for de flotte babyene du har laget til oss. Det er helt utrolig hvor like de er barna våres, og det har du klart med dem alle syv! Du er helt enestående og unik, med et trenet øye får dukkene slik at de tilnærmet ser levende ut.... Dette er utvilsomt kunst på øverste plan. Vi er kresne og kunstneriske selv, og vi kan trygt anbefale dem som er i tvil om at dette er "kupp". Du har fulgt oss opp under hele prosessen og være ufattelig service innstilt noe en skal lete lenge etter. Dukkene er så flotte at vi har valgt å vise dem frem på vårt jule-og interiør marked i desember, vi vil jo ikke at andre skal gå glipp av en slik mulighet til å skaffe seg et slikt lite under av kunstverk, vi kommer sterkt tilbake med flotte bilder av dem <3 Hilsen Kirsten og Connie fra Kristiansand
E-post:
Skrevet av Sofie, 10. sep, 2012
Hvor mye koster Matthew????
Han er kjempe søt:-)
Skrevet av vivi, 22. aug, 2012
hej
Du laver fine dukker.
Hilsen vivi
E-post:
Skrevet av Geir, 14. mai, 2012
<u>Fin gjestebok</u>
Skrevet av Beate, 7. mai, 2012
Det blir nok en dukke til som jeg kommer til å bestille det er,dukken Andrea,hvis det går bra da,men det blir til bursdagen min den 20 juli.Her er en liten hilsen fra Julie også.
E-post:
Skrevet av Ann Elin Kristiansen, 9. apr, 2012
Tar det lang tid å lage Emil? Vet det er endel jobb med å lage slike, men ca hvor lang tid?
E-post:

Nyeste kommentarer

25.09 | 00:00

Hei hei. Har ei jente på 7 år som har ønsket seg reborn dukke lenge nå. Veldig vanskelig å få tak i og lurer på om du ikke vil ta en bestillingen?

04.12 | 08:41

Din baby er veldig søt

26.11 | 11:55

Hei jeg er på jakt etter ei som kan lage en reborn dukke som er lik sønnen min som jeg har mistet😭 håper noen kan hjelpe meg

10.11 | 15:46

Hej kan de tage baby sut dem du har?
Ønsker en i 45 og opefter hvad er pris??
Jeg søger en pige.